Wednesday, December 28, 2011

13. River Inn Grill


Efter ett besök i en så vacker omgivning som Armstrong Woods händer det lätt att man blir hungrig, och därför stannar vi kvar i Guerneville en stund innan vi letar oss tillbaka ned till San Francisco igen. Innan vi ger oss i kast med dagens tips vill jag återigen nämna Ett annat San Franciscos Facebook-sida, där du kan diskutera saker som rör San Francisco med omnejd. Facebook-sidan hittar du här. Nu har det dock blivit dags att med kurrande magar kliva in på River Inn Grill.


River Inn Grill är en trevlig liten restaurang som serverar traditionell amerikansk komfortmat. På nordkaliforniskt dinermaner är stället enkelt inrett med sittvänliga bås och amerikansk Top 40 skvalande ur högtalarna. Klientelet består av allt från barnfamiljer till långhåriga hippies, och personalen är precis så underbart välkomnande som man förväntar sig när man befinner sig i en charmig by som Guerneville.


På menyn finner du hamburgare, mackor och frukostar. Maten är väldigt god, mycket tack vare att den inte är vidare hälsosam, något som dock inte gör så mycket när man befinner sig på semester. Ett av våra val blev den amerikanska klassikern Grilled Cheese, som var precis så ostig och orange som den ska vara. I urvalet av dryck finner du allt från blaskiga amerikanska öler till tjocka milkshakes. Då vi befinner oss i norra Kalifornien hittar du dessutom lokala viner på menyn för $4.99 glaset.


Guerneville är en charmig liten stad som vilar sömnigt mellan Russian River och Armstrong Woods. Ett besök för gärna tankarna till den briljanta TV-serien Twin Peaks, och skulle du ha tid rekommenderas en promenad på stadens huvudgata efter lunch.


View Larger Map
River Inn Grill
16141 Main Street
Guerneville

0 comments:

Post a Comment