Monday, November 14, 2011

5. Petaluma Premium Outlets


I dagens inlägg här på Ett annat San Francisco beger vi oss tillbaka ned till San Fran igen efter utflykt till både strand och vingård. På vägen tycker jag dock att vi tar och stannar vid en av traktens bästa outlets. Innan vi shoppar loss vill jag ta tillfället i akt och nämna Ett annat San Franciscos Facebook-sida igen, den hittar du här. Du kan även hitta oss på Twitter och Instagram under namnet ettannatnewyork, som dessutom är namnet på vår huvudblogg. Nu osäkrar vi plånböckerna och beger oss till Petaluma Premium Outlets i Petaluma.


Petaluma Premium Outlets är ett stort köpcentrum där du hittar märkeskläder till mycket förmånliga priser. Köpcentrumet ligger någon halvtimmes bilfärd från San Francisco, och är väl värt ett besök. På klassiskt kaliforniskt maner ligger butikerna utomhus, omringade av palmer och cypresser om vartannat, och det mycket kul att tillbringa några timmar i shoppingglada besökares sällskap på jakt efter fynd.


Det finns ett sextiotal butiker att besöka, varav Converse, Coach och Aeropostale är några exempel. Priserna är i vissa fall nedsatta med så mycket som 80% av vanligt butikspris, och under vårt besök hade Converse-butiken en deal där du fick två par för $40. Några av våra fynd inkluderade en handväska från Coach som var nedsatt från $500 till $100, samt en Tommy Hilfiger-hoodie för ynka $15. Tommy Hilfiger-butiken är förövrigt min personliga favorit, och som av en ren tillfällighet såg jag Mr. Hilfiger i egen hög person här i New York för bara ett par dagar sedan. Han bar på en kasse från Ralph Lauren.


Petaluma Premium Outlets är ett mycket kul besöksmål om du planerat att shoppa under ditt San Francisco-besök. Här hittar du märkesplagg till mycket förmånliga priser, och du kommer att ha kul under ditt besök. Se dessutom till att titta in på den lilla godisbutiken som gömmer sig på området. Där hittar du nämligen ett femtontal olika varianter av Caramel Apples. En dekadent kreation vid namn Avalanche Apple är min favorit.


View Larger Map
Petaluma Premium Outlets
2200 Petaluma Boulevard North
Petaluma

0 comments:

Post a Comment