Monday, May 7, 2012

28. Napa Premium Outlets


Efter ett delikat besök hos en av Napa's trevligaste vingårdar fortsätter vi på vår upptäcktsfärd genom det vackra landskapet norr om San Francisco. I dagens inlägg har det återigen blivit dags för ett tips rörande shopping, och vi ska ännu en gång besöka ett köpcentrum där fokus ligger på märkeskläder för en billig penning. Dagens destination ligger i utkanten av Napa, och går under namnet Napa Premium Outlets.


Napa Premium Outlets är som nämnt ett köpcentrum där plagg som vanligtvis bränner ett rejält hål i plånboken går att hitta för en spottstyver. Det finns ett femtiotal olika butiker att besöka i skuggan av de strategiskt placerade palmerna, varav några kända namn är Tommy Hilfiger, Calvin Klein och Brooks Brothers.


Vid vårt senaste besök gjordes många fynd. Själv hittade jag en mycket stilig tröja från tidigare nämnda Brooks Brothers, samt en trenchcoat från klassikern J. Crew. Hela kalaset gick loss på strax under $50, ett pris som hade legat på $380 om plaggen inhandlats i en vanlig butik. Andra halvan av EASF-redaktionen fyndade en jacka från Benetton samt ytterligare en väska från Coach, naturligtvis till ett härligt extrapris.


Napa Premium Outlets är ett måste om du vill hinna med en snabb shoppingrunda under din utflykt till Napa. Många klassiska amerikanska märken finns representerade i köpcentrumets utbud, och det är mycket lätt att göra fina fynd.


View Larger Map
Napa Premium Outlets
629 Factory Stores Drive
Napa

0 comments:

Post a Comment