Wednesday, April 11, 2012

26. In-N-Out Burger


Det har äntligen blivit dags för ytterligare en liten utflykt här på Ett annat San Francisco! Även denna gång beger vi oss norröver, till Napa's vackra rullande landskap, där vartannat hus är en vingård eller en trevlig restaurang. Innan vi ger oss i kast med vinprovning och nyfiket upptäckande passar vi emellertid först på att ladda batterierna med hjälp av en hamburgare, och denna hittar vi i Rohnert Park hos klassikern In-N-Out Burger.

In-N-Out Burger öppnade sin första restaurang redan 1948, och är en av Kaliforniens mest älskade hamburgerkedjor. Om du gått på high school eller pluggat på college i den gyldene staten har du med hundraprocentig säkerhet besökt denna klassiker vid upprepade tillfällen, och om du likt oss på Ett annat-redaktionen flyttat från The Left Coast får du med jämna mellanrum extrema begär efter restaurangens burgare.


Det är svårt att förklara varför In-N-Out's burgare är så goda; det är en enkel ostburgare med bröd, kött och grönt, men smaken är gudomlig. Folk vallfärdar till In-N-Out, och det finns en anledning till att över tvåhundra restauranger öppnat bara i Kalifornien. Förutom burgare serveras även en himmelsk milkshake som är så tjock att den nästan kan liknas vid mjukglass. Burgaren i kombination med milkshaken skapar en komplett måltiden, och bli inte förvånad om himmelska körer hörs i fjärran när du hugger in på godsakerna.


Ett besök till en In-N-Out rekommenderas mycket varmt. Deras burgare är bland de godaste som finns, och milkshaken är precis lika vass. Du kan även prova att doppa dina pommes frites i milkshaken, en delikat teknik som några kaliforniska vänner lärde mig under collegeåren, och som jag är dem evigt tacksam för.


View Larger Map
In-N-Out Burger
5145 Redwood Drive (längs med Highway 101)
Rohnert Park

1 comments:

MYNTA said...

Jag kan starkt rekommendera Jack's prime burger om ni inte redan provet det!!Hamburgarna är helt suveräna :)
http://www.jacksprime.com/

Post a Comment